Vivo'nun gizemli telefonunun tanıtım tarihi belli oldu
ensonhaber.com

Son zamanlarda telefonları birbirinden ayıran pek bir tasarım özelliği yok. Ekran boyutu, çentik tipi ve kamera düzenlemesinin yanı sıra, çoğu cihazın nasıl göründüğünü ayıran çok az şey var. Ancak Vivo'ya gelince işler biraz değişiyor. İki ekranlı bir telefon üreterek farklı bir tasarım benimseyen Vivo, bu sefer daha da farklı bir telefon üzerinde çalışıyor.

vivo

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde,  Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun, bu yıl daha önce hiç görmediğiniz bir tasarıma sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Waterdrop kod adı verilen bu telefona ait birkaç fotoğraf yayınlanmıştı, ancak kimse tam olarak telefonun neye benzediğini hala bilmiyor.

vivo

TANITIM TARİHİ BELLİ OLDU

Yukarıdaki görüntüden anlaşılacağı gibi arka panelden ön tarafa doğru kesintisiz bir geçiş tasarımına sahip telefonu görmek için, uzun bir süre beklemeniz gerekmeyecek. Vivo tarafından oluşturulan ve Ice Universe Twitter hesabından paylaşılan aşağıdaki görüntüye göre Vivo, telefonu 24 Ocak'ta tanıtacak.

vivı

DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ YENİ BİR TASARIM

Bükülmüş bir su damlasını andıran fotoğraf, telefon hakkındaki bilinmezliği daha da artırıyor. Arkadan öne doğru kesintisiz bir tasarıma sahip olacağı düşünülen telefonun, nasıl monte edilip nasıl parçalarına ayrılacağı bilinmiyor. Telefonun, daha önce hiç görmediğiniz benzersiz bir tasarıma sahip olduğunu iddia eden telefon analizcileri, meraklıların heyecanını daha da artırıyor.