WhatsApp'ta herkesten silinen mesajları okumanın yolu
ensonhaber.com

Dünyanın en büyük sosyal mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan bir mesaj silindiğinde, kullanıcılar silinen mesajın yerine 'bu mesaj silindi' uyarısını görüyor ve asla bu mesajın içeriğine erişilemiyor. Peki silinen mesajın ne olduğunu hiç merak ettiniz mi?

WHATSAPP'TAKİ BİLDİRİMLERİNİZİ KAYDEDİN

WhatsApp'ta, karşı tarafın gönderdikten sonra herkesten sildiği mesajları okumanın bir yolu var. Bunu yapabilmek için ise bildirimleri kaydeden bir uygulamaya ihtiyacınız var.

WhatsApp'ta, karşı tarafın herkesten sildiği mesajları okuyabilmeniz için ne yapmanız gerektiğini aşağıdaki videoda anlattık.

WhatsApp'ta herkesten silinen mesajları okumanın yolu YOUTUBE

Öncelikle Google Play Store!a girip 'Bildirim Tarihi' uygulamasını indirin. Uygulamayı yükledikten sonra Erişilebilirlik hizmeti ve Bildirim erişimi izinlerini vermeniz gerekiyor.

google play

Gerekli izinleri verdikten sonra bildirim geçmişi uygulaması gelen bildirimleri kaydetmeye hazır hale gelecek.

h

Size WhatsApp'tan bir mesaj geldiğinde program otomatik olarak o mesajın bildirimini kaydedeceğinden, karşı taraf mesajı silse bile programın içinde kalmaya devam edecek.

Tek yapmanız gereken, uygulamaya girip bildirim geçmişinizi kontrol etmek. Mesajların silinmeden önceki halini programda detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

WhatsApp'ta herkesten silinen mesajlar nasıl okunur? VİDEO

Bildirim Tarihi [indir]