Yağmur Atacan: Bazı şeyleri biliyorum

Yağmur Atacan: Bazı şeyleri biliyorum

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un oyuncu eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırgan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Adliyedeki sorgusu sırasında konunun "kadın meselesi" olduğunu söyleyen zanlının zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel de Yağmur Atacan'a açık açık sordu: "Pınar Altuğ'un fanatik hayranı olup Atacan'ı kıskandığı için mi öldürmeye çalıştı?"

SALDIRGAN PINAR ALTUĞ HAYRANI MI?

Atacan'a; önce nikah şahidi tarafından fiziksel saldırıya ve tehditlere maruz kalmasını, sonra da geçtiğimiz hafta arabasının kurşunlanmasını sordum.

Hakikaten arabasını kurşunlayan Galip Topsuz, deli mi? Pınar Altuğ'un fanatik hayranı olup Atacan'ı kıskandığı için mi öldürmeye çalıştı?

POLİSE SÖZ VERDİM KONUŞAMAM

Atacan tüm bu sorulara şu açıklamayı yaptı: "Deli mi, yoksa daha önceki olayla bir bağ var mı bilmiyorum. Aslında bazı şeyleri biliyorum ama konuşamam. Çünkü polise söz verdim. Polis bana 'Yağmur Bey, konuyla ilgili yapacağınız bir açıklama iyi niyetli de olsa bizim işimizi zorlaştırır. Siz her şeyi bize bırakın; biz bu olayı çözeceğiz' dedi.

BU OLAYLAR BENİ NASIL BULDU ANLAMIYORUM

Çok zor bir dönemden geçiyorum. Son birkaç ayda yaşadıklarımı çoğu insan yaşamamıştır. Böyle kötü olaylara maruz kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Sonuçta benim yaşadığım hayat ve takıldığım çevreler belli. Ben bir oyuncuyum. Bu olaylar beni nasıl buldu anlamış değilim.

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ BİRİ İÇİN BU KADAR KOLAY YORUM YAPILMAMALI

Bir canım var; sadece bir kurşun bu hayatı bitirebilir. O kurşunlar bana gelebilirdi; bir vazo gibi parçalanabilirdim. Sizin için söylemiyorum; hakkımda çok garip yazılar, yorumlar yapılıyor. Kimse bir şey bilmiyor ama konuşuyor. Her şey bu kadar kolay olmamalı. Ölümden dönmüş biri için bu kadar kolay yorum yapılmamalı. İnşallah bu kötü günler geçecek."

MEVLÜT TEZEL'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ