Yan hakem Cüneyt Çakır'ı yaktı
Cüneyt Çakır'ın yönettiği İngiltere'deki Manchester United-Benfica mücadelesi, 2-2 sona erdi.
C Grubu'ndaki karşılaşmada ev sahibinin gollerini 30'da Berbatov ve 59'da da Fletcher filelere gönderdi. Berbatov'un attığı golde ise Çakır ve ekibi, ofsaytı göremedi. Portekiz ekibinin sayıları 3'te Jones (k.k) ve 61'de de Aimar'dan geldi. Çakır karşılaşmada, 5 kez sarı kartına başvurdu. Onun yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 4. hakemlik görevini Hüseyin Göçek yaptı.
ÇAKIR DURAN'IN KURBANI OLDU
M.United'ın Old Trafford'da Benfica ile oynadığı maçını yöneten Cüneyt Çakır, yardımcısı Bahattin Duran'ın kurbanı oldu. Portekiz temsilcisi 3'te Jones'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 30'da Berbatov ofsaytta topa kafayı vurup skora denge getirdi: 1-1.
Çakır yardımcısı Bahattin duran'ın ofsaytı kaçırması üzerine golü verdi. Karşılaşma da ofsayttan atılan bu golle 2-2 sona erdi.
MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ