- Haberler
- Yaşam Haberleri
- İzmir'de balkondan atlayan genç kız hayatını kaybetti
İzmir'de balkondan atlayan genç kız hayatını kaybetti
- 14.10.2014 - 16:03

Konak'ın Gültepe Semti 2644 Sokak 6 numaradaki evin mutfak bölümünde bugün saat 07.30 sıralarında yangın çıktı.
EVİN BALKONUNDAN ATLADI
Alevleri fark eden Ömer Zeybek Açıköğretim Lisesi öğrencisi Aycan Yüceyurt, evde bulunan babaannesinin dışarıya çıkmasını sağladı. Ancak kısa sürede evin içerisini kaplayan alevlerdan dolayı kendisi dışarıya çıkamayan Aycan, paniğe kapılınca, 4'üncü katta bulunun evlerinin PVC ile kapalı olan balkonundan aşağıya atladı.
TOPRAĞA VERİLDİ
Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hayatını kaybetti. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Aycan Yüceyurt'un cenazesi, öğlende Çınartepe Camii'nde kılınan namazın ardından Toros Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
YANGIN ŞARJ CİHAZINDAN ÇIKTI
Bu arada evde incelemelerde bulunan polis ve itfaiye ekipleri, yangının prize takılı kalan cep telefonu şarj cihazından çıktığını belirledi.