Yasemin Allen: Sevgiliyi oynamam için samimiyet gerekir

Yasemin Allen: Sevgiliyi oynamam için samimiyet gerekir

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in yeni filmi 'Su ve Ateş'in başrol oyuncusu Yasemin Allen, Milliyet Gazetesi'nden Aydil Durgun'a samimi açıklamalarda buldundu. "Sevgiliyi oynayacaksam arada samimiyet olmalı" diyen Allen, "Elbette perdeye gerçekçi yansıması için aramızda bir şey yaşanması gerekmiyor ama karşımdaki oyuncu ile sevgiliyi oynayacaksam arada samimiyet olmasını tercih ediyorum" diyor.

İşte Yasemin Allen röportajından bazı başlıklar...

"Su ve Ateş" filmi için Özcan Deniz'le nasıl bir araya geldiniz?

Bilmezdim (İrem Candar) Su ve Ateş Soundtrack - izle

"ÖZCAN BENİ REKLAMLARDAN GÖRMÜŞ"

Reklamdan görmüşler beni önce, sonra diziyi de izlemişler. "Merhamet"te çok soğuk ve dişi birini oynuyorum. Reklam filminde de saftirik ama dişi bir kızı oynuyorum. Özcan'ın "O naifliği, masumiyeti verebilir mi?" gibi soruları olmuş ama tanışınca tamam demiş.

Yasemin Allen: Sevgiliyi oynamam için samimiyet gerekir

Özcan Deniz'le çalışmak nasıl?

Sorumluluğu çok ağırdı ama bu kadar yükün altından inanılmaz bir şekilde kalktı. Oyuncu olarak da bir partnerden isteyebileceğin her şeyi yerine getiriyor.

Su ve Ateş Fragman HD - izle

Sevgiliyi oynayınca elektriğinizin tutması daha önemlidir değil mi?

Evet, bunun gerçekçi yansıması için gerekli. Elbette bunun yansıması için gerçekten aramızda bir şey yaşanması gerekiyor anlamına gelmiyor bu. Yoksa partneri oynayan bütün oyuncular gerçek hayatta âşık olurlardı. Şu an "Merhamet"te Irmak diye hasta bir karakter oynuyorum. Bu insanlara daha kötü davranacağım anlamına gelmiyor. Ama karşımdaki oyuncuyla sevgiliyi oynayacaksam arada samimiyet olmasını tercih ediyorum.

Röportajın devamı için tıklayın...