Yengesini öldüren katil: Hastalığımla dalga geçiyordu
DHA

antalya

Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi 257 Sokak üzerindeki Kurucu Apartmanı’nın 3’üncü katında dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, şizofren Ramiz K., kardeşinin evine geldi.

YENGESİ VE YEĞENLERİNE BIÇAKLA SALDIRDI

Ramiz K., bilinmeyen bir nedenle öfkelenip, yengesi Gülten K. ile ikiz yeğenleri 13 yaşındaki Deniz ve Umut’a bıçakla saldırdı. Bıçaklanan kardeşi Deniz’i alarak dışarı kaçan Umut K., yakındaki internet kafeye giderek yardım istedi.

YENGE HAYATINI KAYBETTİ

Mahalleli, yaralı Deniz K. için ambulans çağırdı. Şoka giren Umut K. ise amcasının evde annesini bıçakladığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çıktıkları evde, elinde bıçak bulunan Ramiz K.’yı etkisiz hale getirdikten sonra yaralı anne Gülten K. için ambulans çağırdı. Ağır yaralı Deniz K. ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne, ağır yaralı anne Gülten K. ise ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Bir sağlık ocağında hemşire olan Gülten K., müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Oğlu Deniz K.’nın hayati tehlikesi ise sürüyor.

"HASTALIĞIMLA DALGA GEÇİYORLARDI, BEN DE ÖLDÜRDÜM"

Ramiz K. polise verdiği ilk ifadesinde, cinayeti hastalığıyla dalga geçildiği için işlediğini kaydetti. Ramiz K., "Şizofreni hastalığı nedeniyle tedavi görüyorum. Bununla ilgili Yengem Gülten K. ikiz yeğenlerim dalga geçiyorlardı. Ne yaptıysam dinlemediler. Ben de sinirlerime hakim olamadığım için olayı gerçekleştirdim" dedi.

İfadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Ramiz K., bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)