Yiğit Bulut'tan Ahmet Hakan'a o.ç'li gönderme

Yiğit Bulut'tan Ahmet Hakan'a o.ç'li gönderme

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut arasındaki söz düellosunda seviye iyice düştü. Yiğit Bulut, bugün Star gazetesinde kaleme aldığı yazıda, Ahmet Hakan'a yönelik sert eleştirilerde bulundu.

YİĞİT BULUT: "ERDOĞAN BENİM ATAMDIR"

Yiğit Bulut geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili olarak şu ifadelere yer vermişti: "Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında bir vatandaş olarak durmak, 'O kefenini giydiyse ben de giyerim' demek yandaşlıksa yandaşım. Benim bir parti derdim yok. Ben bir liderin peşinden gidiyorum. Kim kovarsa kovsun IMF'yi kovan kişi benim 'Atam'dır. Yerleşik düzenin boynunu sıkan adam benim 'Atam'dır. Eskiden medya patronları başbakanları evlerine çağırıp donla karşılıyorlardı. Ben bu ülkede başbakanla tavla oynarken başbakanın 'siz, efendim' diye hitap ettiği medya patronun başbakana 'sen' diye hitap ettiğini gördüm. Geçmişte Simavi, Özal'a "Sen bir mahlukatsın" diyerek mektup yazıp bunu manşete taşıdı. Dört tane matbaası olan zibidi, bu ülkenin başbakanına bunu yaptı. Haydi bugün cesareti olan varsa yazsın bakalım."

AHMET HAKAN: "YALAKALIK YAPMAK İSTEYENLERE TÜYOLAR"

Ahmet Hakan da Hürriyet gazetesindeki köşesinde Yiğit Bulut'un bu sözleriyle ilgili olarak, 'yalakalık yapmak isteyenlere tüyolar' başlıklı yazısında, "İşittim ki Yiğit Bulut adlı şahıs... 'Başbakan benim atamdır' demiş. İşte burada duracak ve pes edeceksin. Çünkü bunun üstüne çıkma şansın yok." ifadelerini kullanmıştı.

İşte Yiğit Bulut'un Ahmet Hakan'a cevaben kaleme aldığı ve içinde 'O.Ç' geçen o yazısı;

Abi "O.Ç'ler" neden sana saldırıyor?

Başlığa sığmayacağı için kısaltma olarak yazdım açacağım. Bir dostum aradı ve geçtiğimiz hafta Hürriyet'in "bodur cübbesiz Ahmet'i" ile Cumhuriyet gazetesinin. 16 internet sitesinin ve özellikle bazı köşe yazarlarının bana "organize çete" bilinci içinde neden ve nasıl saldırdıklarını sorguladı... Haklıydı, "O.Ç'ler" başta "cübbesiz bodur" olmak üzere bana aşırı bir saldırı içindeydiler. Verdiğim röportajı çarpıtarak, cümlelerimi değiştirerek akıllarınca beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlardı...

SALDIRILAR İYİCE ARTTI

Hep yaptıklarını "organize" bir şekilde yine yapıyorlardı... Sevgili dostlar, bu organize saldırı yaklaşık 3 yıldır devam ediyor ve zaman zaman da "özellikle bam tellerine" basınca artıyor. Sebeplerini sizlerle daha önce paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim. Bugün için yerim kalmadığı için şunu söyleyerek bitiriyorum; çok yakında bu saldırının neden özellikle 28 Şubat'ın "medya-finans" denklemini tartıştığımız Sansürsüz programlarından ve "Başkanlık Sistemini" anlattığımız yurt çapındaki konferanslardan sonra arttığını detayları ile ortaya koyacağım.

SAHİPLERİNE SESLENİYORUM

Bu noktada "saldıran maşalara" değil son 22 yılın "finansal suçlanın" en iyi araştırmışlardan-bilenlerden biri olarak, onların sahiplerine sesleniyorum; gerçekten hazır mısınız? SIKI DURUN!