Yıldırım Demirören ihraç kararını değerlendirdi

Yıldırım Demirören ihraç kararını değerlendirdi

283 kişinin divan kurulu üyeliğinden ihraç edilmesiyle başlayan gerilim dün de sürdü.

Babası Erdoğan Demirören, amcaları Ergin ve Bilgin Demirören'le birlikte Beşiktaş Divan Kurulu üyeliğinden ihraç edilen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gelinen noktayı yakınlarıyla değerlendirdi.

Süleyman Seba'nın cenazesindeki ortamı hatırlatan Demirören, “Süleyman Ağabey'in cenazesinde uzun bir aradan sonra Beşiktaş'ın eski başkanları, yöneticileri bir aradaydı. Çok güzel bir ortam vardı. Ancak Beşiktaş şimdi tekrar kavganın içine sürükleniyor. Bunun adı intihardır” ifadelerini kullandı. Üyelik ihraçlarının 3 ay önce gerçekleştiği, durumun önceki gün yapılan toplantıda ortaya çıktığı öğrenildi.

NASIR: SUÇLU YÖNETİM

Divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır da konuyu, “Yalçın Karadeniz'e yüklenilmesi son derece yanlış. Kendisi bu maddenin tüzüğe konulmaması için çalıştı. Ama koyduran yönetim. Benim zamanımda da bu madde vardı ama farklıydı. Üst üste 6 kez toplantıya gelmeyen üye divan kurulu seçimlerinde oy hakkını kaybediyordu. Üyelik düşmesi söz konusu değildi” şeklinde değerlendirdi.

‘ADAM AYIRAMAM'

Bugün basın toplantısı düzenleyecek olan divan başkanı Yalçın Karadeniz, Haber1903 sitesine yaptığı açıklamada, “Fikret Orman'ın açıklamalarını okudum. Bu, Beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz. Bir yönetim kurulunun ‘Ben tüzüğü bilmiyorum' demesi ayıptır. Bizim önümüze toplantıya katılmayanların listesi geliyor. ‘Rahmi Koç, Serdar Bilgili üyelikten nasıl düşer?' diyorlar. Ben 283 kişiden adam mı ayırayım?” dedi.