YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı
İHA

ÖSYM tarafından bu yıl yaklaşık 2,5 milyon adayın girdiği YKS, saat 10.15'te başladı.

Adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri okulların önünde bekledi. Saatler 10.00'u gösterdiğinde, son uyarılar yapıldıktan sonra okul binasının kapıları kapatıldı.

1 DAKİKAYLA KAÇIRDILAR

Zonguldak'ta bir aday, son anlarda yetişerek sınava girmeyi başardı. Ancak iki aday ise kapı kapatıldıktan sonra kapıya koşsa da içeriye alınmadı. Adaylar okulun, merkezden uzak olması sebebiyle yolu bulamadığını söylediler.

Bir dakika ile YKS sınavına alınmadılar

"DAĞ BAŞINDAKİ OKULU YAZARLARSA ÇOCUKLAR BÖYLE MAĞDUR OLUR"

Bir aday yakını olan İsmail Yılmaz ise "Dağ başındaki okulu Milli Eğitim Müdürlüğü, hiç etrafına bakmadan yazarsa çocuklar da böyle mağdur olur. Şehir merkezine yakın bir sürü okul var. Ulaşımı kolay olan, her türlü ihtiyaçları karşılayabilen, vatandaşların rahatlıkla bekleyebileceği okullar var. Ben buraya çok yakın olduğum halde okulu bulamadım. Yol çalışmaları var okullar kapalı. Çocuklarımızın geleceğinin tayin edileceği üniversite sınavının yapılacağı okul dağ başında." diye konuştu.

5 DAKİKAYLA GEÇ KALDI

Konya'da YKS'nin birinci oturumu TYT'ye 5 dakika geç kalan öğrenci, sınava alınmadı.  Sınava salonuna alınmayan öğrenci "Ağabey bu hayatımın sınavı. Elini ayağını öpeyim ağabey. 5 dakika geç kaldım ağabey" diyerek polislere yalvardı. Fakat gencin çabaları sonuçsuz kaldı.

YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

YKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadıYKS'ye geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)