ZTE'nin ilk 5G telefonu Axon 10 Pro tanıtıldı
ensonhaber.com

25 Şubat'ta Barselona'da başlayan Mobil Dünya Kongresi, birçok teknolojik yeniliğe ev sahipliği yaparken, şirketler yeni nesil telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bu şirketlerden biri de ZTE oldu. Şirket, 5G teknolojisine hazır telefonu Axon 10 Pro 5G'yi tanıttı.

zte axon 10 pro

ÖZELLİKLER

Adından da anlaşılacağı gibi ZTE Axon 10 Pro 5G, 5G bağlantı özelliğine sahip. Her ne kadar 5G teknolojisi günümüzde kullanılmasa da ileride yüksek bağlantı hızları için 5G destekli telefonlar tercih edilebilir.

Ekranın üst tarafında bir su damlası çentiğine sahip olan Axon 10 Pro, ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip. Snapdragon X50 5G modemini kullanan telefon, Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alıyor.

axon 10 pro

6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip Axon 10 Pro'nun, aynı zamanda 128 GB depolama alanına sahip yeni bir versiyonu daha olacak. Üç arka kamera ile gelen telefon hakkında ZTE fazla bilgi vermekten kaçındı.

2019'un ilk yarısında Avrupa ve Çin'de satışa çıkacak olan Axon 10 Pro'nun fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji