Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e teklifini yaptı

Gökhan Gönül'ü yeniden kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin, Beşiktaşlı futbolcuya 800 bin euro yıllık ücret ve takım kaptanlığı teklifini sunduğu öğrenildi.

Giriş:
Haber Merkezi

2016'dan bu yana Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül'ün, siyah-beyazlı takım ile sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Kartal ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Gönül'ün adı, son zamanlarda eski takımı Fenerbahçe ile anılıyordu. Sarı-lacivertlilerin, 35 yaşındaki tecrübeli futbolcuya yaptığı teklif ortaya çıktı...

800 BİN EURO + KAPTANLIK

2007-2016 yılları arasında Kanarya'nın formasını terleten Gökhan Gönül'ü yeniden takımda görmek isteyen yönetimin, yıllık 800 bin euro nakit paranın yanı sıra takım kaptanlığını önerdiği öğrenildi.

TARAFTARLAR İSTEMİYOR

Öte yandan siyah-beyazlılara transfer olması nedeniyle Gökhan Gönül'e tepkili olan taraftarların ise bu transfere sıcak bakmadığı biliniyor.

Beşiktaş formasıyla Kadıköy'de çıktığı derbide, Gönül'ün para için siyah-beyazlılara transfer olduğunu ima ederek tecrübeli futbolcuya dolar atan taraftarlar, bu transfere imkansız gözüyle baksa da önümüzde bir Burak Yılmaz örneği var.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaşlı taraftarlar, Kartal'a gelmemesi için o dönemki yönetime yoğun baskı kurmuş, ancak gösterdiği performansla takdir toplayan golcü futbolcu takım kaptanlığına kadar yükselmişti.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.