Dorukhan için 7 milyon euro

Beşiktaş'ın bu sezon en iyi isimleriden biri olan Dorukhan Toköz için 7 milyon euroluk teklif geldi.

Giriş:
Haber Merkezi

Süper Lig'de dün akşam Trabzonspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş'ta gözler yavaş yavaş yeni sezona çevrildi. Güneş'in ayrılmasının ardından yeni teknik adamı açıklayacak olan siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına da başlayacak.

BEŞİKTAŞ SATMAYA SICAK BAKIYOR

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ve gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Dorukhan Toköz için son olarak 7 milyon euroluk teklif geldiği ifade edildi. 2. Feda dönemine hazırlanan siyah-beyazlı ekip, genç oyuncuyu satmaya niyetli.

Beşiktaş camiasını yakından takip eden ve siyah-beyazlı renklere gönül veren spor yazarı Ali Ece, Dorukhan için gelen teklifi açıkladı.

Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini değerlendiren Ece, Dorukhan'ın önemine vurgu yaparken, oyuncunun satılmak istendiğini de aktardı.

Ali Ece, "Dorukhan Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu. 7 milyon euroluk bir teklif yapıldı Dorukhan için ve Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul etmeye sıcak bakıyor. Ancak şunu soruyorum, Dorukhan'ı 7 milyon euroya satarlarsa, aynı paraya Dorukhan'ın yerini dolduracak bir oyuncu alabilirler mi?" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basını, Roma ve Sassuolo'nun Dorukhan için Beşiktaş'la görüştüğünü yazmıştı.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.