Fenerbahçe, Alpaslan Öztürk'ü istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Göztepe'den Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katmak için İzmir ekibine, Alper Potuk'u önerdiği öğrenildi.

Giriş:
Haber Merkezi

2018'de Ali Koç'un başkanlığa seçilmesinden itibaren taraftarının beklediği başarıyı gösteremeyen Fenerbahçe, yeni sezona iddialı başlamak istiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, gelecek sezon için kadro yapılanmasına devam ediyor. Kanarya, son olarak Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'ü listesine aldı.

ALPER POTUK ÖNERİLDİ

İzmir ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, oyuncu için Göz-Göz'e Alper Potuk'u önerdi.

Daha önce birçok takımın ilgilendiği bilinen Potuk, Anadolu kulüplerinde oynamak istemediği için sarı-lacivertlilerden ayrılmayı kabul etmemişti. 29 yaşındaki futbolcunun, İzmir ekibinde forma giymeyi kabul etmesi halinde ise takas gerçekleşecek.

49 MAÇTA 6 GOL

2018'den bu yana İzmir ekibinde forma giyen Alpaslan Öztürk, sarı-kırmızılı formayla 49 maçta görev aldı. Öztürk, bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırdı.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.