100 dolara turist soydular

100 dolara turist soydular

Okan Bayülgen'in konuk oyuncu olarak yer aldığı 'Yürü Gari İbram' adlı sinema filmi için İzmir ve İstanbul'da soyunacak oyuncu bulunamayınca Bodrum'da tatil yapan Ines Ivanovski adlı Rus turist 100 dolara kamera karşısına geçti.

Harun Özakıncı'nın yönettiği 'Yürü Gari İbram' adlı sinema filminin çekimlerine eylül ayında Bodrum'da başlanmıştı. Kandırılarak çirkin bir kadınla evlendirilen Bodrumlu İbrahim'in karısından boşanmak ve kendisini öldürmek isteyen kayınbiraderine karşı verdiği mücadeleyi hikâye edinen 'Hadi Gari İbram', mart ayında önce Ege'de daha sonra yurt genelinde gösterime girecek. 'Yürü Gari İbram'ın çekimleri sırasında oldukça ilginç bir olay yaşandı.

ANISI OLSUN İSTEMİŞ

Filmde bir kadın oyuncunun çıplak model rolü için soyunması gerekiyordu. Harun Özakıncı, İzmir ve İstanbul'daki oyunculuk ajanslarıyla iletişime geçerek bir oyuncu istedi. Ne var ki oyunculuk ajanslarına kayıtlı olan kadın oyuncular 'Yürü Gari İbram'daki çıplak model rolünü kabul etmediler. Fiminde soyunacak oyuncu arayan Harun Özakıncı, otelinde kahvaltı ettiği sırada plajda üstsüz güneşlenen turistleri gördü. Otel yönetimiyle konuşarak üstsüz güneşlenen turistlere rol için teklif götüren Özakıncı, ret cevabı aldı ama yine de bu fikrinden vazgeçmedi. Özakıncı'nın asistanları Bodrum'da turist avına çıktı ve ikinci günün sonunda iyi haber geldi. Gümbet'te tatil yapan Ines Ivanovski adındaki Rus turist 'Hadi Gari İbram'da çıplak modeli canlandırmayı kabul etti. Ivanovski, otelinden alınarak sete getirildi. 'Türkiye'de böyle bir anım olsun' düşüncesiyle filmde rol almayı kabul ettiğini söyleyen Ivanovski, kamera karşısına geçmek için 500 dolar istedi. Pazarlıklar sonucu Ivanovski 100 dolara razı oldu.