14 yaşındaki kızını uyuşturucuya alıştıran anne

1

Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı dün gelen bir haber herkesin kanını dondurdu. 14 yaşındaki kızını uyuşturucuya alıştıran kadın, 'Böyle anne olmaz olsun' dedirtti.

BABA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Takvim'in haberine göre, kızı 2 yaşındayken 12 yıl önce eşinden boşanan Hakan S., lise 1. sınıf öğrencisi olan kızının, annesi S.G ve arkadaşı D.A. tarafından uyuşturucu batağına düşürüldüğünü iddia ederek, Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

"KURYE OLARAK DA KULLANMAYA ÇALIŞMIŞLAR"

Olayla ilgili savcılığa ifade veren Hakan S., şunları söyledi: "Eski eşim S.G., kızımı uyuşturucuya alıştırarak hırsızlık yapmaya yönlendirdi. Eski eşim arkadaşıyla kızım A.S'ye uyuşturucu haplarını 3'er 5'er şekilde paketlettirerek kurye olarak da kullandırmaya ve sattırmaya çalışmışlar. Kızım bana 3 kez de bonzai kullandırttıklarını söyledi. Kızımı uyuşturucu batağına sürükleyen eski eşim S.G ve arkadaşı D.A'dan şikayetçiyim. Kızımı tehdit ediyorlar."

'SEN DE DENE' DEDİLER...

Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken; küçük yaşta uyuşturucuyla tanışan A.S.,annesinin kendisini nasıl zehirlediğini şu sözlerle anlattı: "Benim arkadaşım uyuşturucu bağımlısıydı. 'Sen de dene' dedi. Öyle başladım. Annemle eşi de uyuşturucu paketliyordu. Ben de gördüm ve birkaç kişiye verdim. Normal hapa benziyordu. Jamaika, Bonzai içtim.' Bir şey olmaz' diye başladık. İğrenç bir duyguydu."

VELAYET SAVAŞI BAŞLADI

Kızını uyuşturucu batağından kurtarmak için çırpınan ve tehdit edildiğini ileri süren Hakan S., boşandıktan sonra velayetin kendisine verildiğini, ancak geçirdiği kaza nedeniyle annesinde kaldığını ifade etti. Hakan S., şimdi velayeti almak için mücadele veriyor.

Evladını uyuşturucuyla zehirlediği gibi kurye olarak da kullanan anne S.G. hakkında soruşturma başlatıldı. Genç kadının kızına yaptığı kötülük nefret uyandırdı.