40 yıllık gazeteci Birand'ın gafı

40 yıllık gazeteci Birand'ın gafı

Mehmet Ali Birand, 32. Gün'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladı. Belki de Birand'ın en çok eleştiri alan, medyada en çok tartışılan mülakatı oldu.. Bir kesim programı beğendi diğer kesim ise Birand'ın bazı soruları soramadığını savundu.

YA BANA BIRAKIN YA İZLEMEYİN

Birand ise eleştirilere şöyle yanıt verdi: Şimdiye kadar yaptığım en iyi sohbetti. 45 senedir bu işi yapıyorum. Dört defa Erdoğan'la 16 defa diğer liderlerle 44 defa da dünya liderleriyle görüştüm. Ne sorulacağını çok iyi biliyorum. Ne olur bu işi ya bana bıraksınlar ya da izlemesinler. Kendisinin 40 yıllık gazeteci olduğunu, röportajın nasıl yapılacağını çok iyi bildiğini söyledi. Birand'ın Erdoğan'la programı tartılşıla dursun, biz Birand'ın programda yaptığı gafı hatırlayalım..

Birand'ın gafı: Ölen öğretmeni aradınız mı

O ÖLEN ÖĞRETMENİ ARADINIZ MI

Birand'ın o gece en çok tartışılan gafı Hopa'da hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'yla ilgili söylediği sözlerin içindeydi.. Başbakan'ın emekli öğretmen Metin Lokumcu için söylediği sözleri hatırlatan Birand, Erdoğan'ın tepksinden çekinerek "O ölen öğretmeni sonradan aradınız heralde değil mi?" diyerek durumu toparlamaya çalışırken büyük bir gaf yaptı.

ÖZEL KALEMDEN ŞEY YAPMIŞLAR

Birand'ın hayatını kaybeden Metin Lokumcu'yu aradığını hatırlatması karşısında Başbakan Erdoğan da "Arkadaşlar özel kalemden şey yapmış olmaları lazım" dedi.