Acun Ilıcalı TV8 pazarlığında el sıkıştı

Acun Ilıcalı TV8 pazarlığında el sıkıştı

Mehmet Nazif Günal, Acun Ilıcalı'ya TV8'i satmaya karar verdi. Ilıcalı ile Günal el sıkıştı. Pazarlık da bitti... Gazeteciler.com'un haberine göre, görüşme Acun Ilıcalı'nın mekanında gerçekleşti. Acun Ilıcalı kanalı almak için kredi başvurusunda bulundu.

YENİ TV8'DE NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı TV8'i aldıktan sonra neredeyse tamamen boşaltacak.

Bomba ise haber merkezinde patlayacak. Zira TV8'de ana haber de dahil olmak üzere haber bülteni yayınlanmayacak. Aynı şekilde haber programları da bitirilecek.

STAR'DAKİ PROGRAMLAR TV8'E TAŞINACAK

TV8 şov merkezli bir yayın politikasını benimseyecek. Acun Ilıcalı, şu an Star TV'ye yaptığı O Ses Türkiye, Survivor ve Yetenek Sizsiniz programlarını TV8'e taşıyacak. Bunun yanında Hülya Avşar'a da yeni bir şov programı yaptıracak.

ACUN ILICALI'NIN TV8 İLE İLGİLİ ASIL PLANI

Acun Ilıcalı bir medya patronu olmaktan çok para kazanma amacında. Asıl niyeti ise TV8'i satın aldıktan sonra kanalın ratingini yükseltip A grubuna çıkartarak bir kaç katı fiyata satmak.

ACUN'DAN AÇIKLAMA

Acun ise haber sonrası Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı açıklamasında şunları söyledi: TV8'i almak için görüştüğüm doğrudur. Atılmış bir imza yok. Bu konudaki abartılı haberlere itibar etmeyin.