Acun Medya'dan önemli açıklama

Acun Medya'dan önemli açıklama

Hazırladığı programlarla rating listelerinin en tepesinde yer alan Acun Medya, reklamverenlerin de yoğun reklam talepleriyle karşılaşıyor. Bu çerçevede özellikle advertorial reklam modeli öne çıkıyor.

TANITICI REKLAM ÇALIŞMASI

Bu bağlamda özellikle firmaların ürün ve hizmetlerini bizzat Acun Ilıcalı'nın sunumuyla öne çıkarttığı tanıtıcı reklamlar dikkat çekiyor.

İşte bu tarz çalışmalardan birisi de fırsat ürünü adlı web sitesi için yapıldı. Sitenin bir çok önemli markanın ürünlerini önemli indirimlerle satacağı Acun Medya programlarında duyurulmuştu. Tamamen profesyonel bir çalışma olan bu tanıtıcı reklam çalışmasıyla ilgili söz konusu firmanın tüketicileri yanıltan çalışmaları saptandı ve banka hesapları durdurulup çalışmaları hakkında inceleme başlatıldı.

İşte Acun Medya'nın konuyla ilgili o açıklaması:

"Reklam kampanyası çerçevesinde Acun Medya aracılığı ile de reklam vermiş olan fırsat ürünü sitesi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sitenin tanıtımını yapan kuruluşlardan biri olarak hukuki bir sorumluluğumuz olmamasına rağmen konunun takipçisi olacağımızı ve tüm gelişmeleri paylaşacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz."