Andy-ar'ın cumhurbaşkanlığı seçimi anketi

adaylar

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi anketlerdeki durum dikkat çekiyor. MHP ve CHP'nin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu genel sonuçlarda Recep Tayyip Erdoğan'ı geçemiyor.

YÜZDE 55,5 İLE ERDOĞAN

Andy-ar, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili, 8-15 Temmuz tarihleri arasında 21 ilde 3216 denek ile görüşme yaparak anket gerçekleştirdi. Ankette seçmenlere, "10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu hangi adaydan yana kullanacaksınız?" sorusu yöneltildi. Seçmenlerin yüzde 55,5'i Başbakan Erdoğan yanıtını verirken, yüzde 34,9'u ise Ekmeleddin İhsanoğlu dedi.Andy-ar'ın cumhurbaşkanlığı seçimi anketi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Vizyon Toplantısı İZLE

YÜZDE 60,4 İLE ERDOĞAN'IN KAZANACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Seçmenlere, "Cumhurbaşkanlığı seçimini hangi adayın kazanacağını düşünüyorsunuz ?" sorusu sorulduğunda ise yüzde 60,4 ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yanıtı verildi.

Andy-ar'ın cumhurbaşkanlığı seçimi anketi

PARTİNİN BAŞINA ABDULLAH GÜL GEÇMELİ

AK Partili seçmenlere sorulan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde; Sizce partinin başına geçen isim kim olmalıdır ?" sorusuna ise diğer isimlere büyük bir fark atarak yüzde 76,2 ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yanıtı verildi.

Abdullah Gül ile ilgili tüm haberler
Başbakan Erdoğan ile ilgili tüm haberler

Andy-ar'ın cumhurbaşkanlığı seçimi anketi

Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir
Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili tüm haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir İZLE

ANAR son seçim anketini yayınladı haberi

Andy-ar'ın cumhurbaşkanlığı seçimi anketi