Ankara'da trafik kazası: 10 ölü

Ankara'da trafik kazası: 10 ölü

Ankara'nın Beypazarı İlçesi yakınlarında mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün hatalı sollama yapması sonucu karşı istikametten gelen TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle karşı yola fırlayıp hurda yığınına dönen minibüsten 11 ölü, 7 de yaralı çıkarıldı.

Olay yerinden görüntüler için TIKLAYIN

ÖLÜ SAYISI SÜREKLİ ARTIYOR

Kaza, bu sabah saat 07.35'te, Beypazarı- Çayırhan karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Mardin'in Mazıdağı İlçesi'nden havuç toplamak üzere Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nin Fasıl Köyü'ne giden Ahmet Ekinci'ye ait olan ve Neytullah Ekinci'nin kullandığı mevsimlik tarım işçilerini taşıyan 06 BCS 18 plakalı minibüs, iddiaya göre hatalı sollama yapınca, karşı istikametten gelen ve kül yüklü İbrahim Karayel'in kullandığı 34 GH 1952 plakalı TIR'la çarpıştı.
Tarım işçilerini taşıyan minibüs, çarpmanın etkisiyle halen yapımı devam eden duble yolun karşısına fırladı. Bir anda hurda yığınına dönen minibüs ve karayolu kan gölüne dönerken, korkunç kazada 10 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

2 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kaza ile birlikte Beypazarı Jandarması, polisi, itfaiye ve kurtarma ekipleri olay yerine intikal ederken, belediyenin cenaze araçları da ölü ve yaralıları Beypazarı Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Tedavi altına alınan 7 yaralıdan hayati tehlikesi bulunan 2'si Ankara'ya sevk edildi.

Kazada can veren ve biri Neşe Ekinci (20) olmak üzere 10 kişi Beypazarı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, TIR şoförü İbrahim Karayel ile birlikte 7 kişi Beypazarı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak durumu ağır olan ve biri minibüs şoförü Neytullah Ekinci olmak üzere hayati tehlikesi bulunan 2 kişi Ankara'ya sevk edildi.

YARALANANLARIN İSİMLERİ

Kazada, Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve aynı aileden olan yaralıların isimleri ise minibüs şoförü Nuytullah Ekinci (23), Mahmut Ekinci (18), Esat Ekinci (19), Cemile Ekinci (20), anneleri Ayşe Ekinci (45), Tır şoförü İbrahim Karayel olarak belirlendi.

Ankara Beypazarı'ndaki trafik kazası olay yeri fotoğrafları için tıklayın