Aysu Baceoğlu dansıyla yürek hoplattı İZLE

aysu

Yeni albüm hazırlığında olan Aysu Baceoğlu Bodrum Pasha Club'ta sahne aldı. Sahne öncesi kuliste soruları cevaplayan Baceoğlu, daha önce söylediği sahne için eğitim alacağı yönündeki sözleri hatırlatılması üzerine "Aslında bundan sonraki eğitimim sadece sahnede oluyor. Bol bol konserlerde oluyorum. Galiba en güzel eğitim de biraz daha alaylı olmak, seyirciyle buluşmak. Eğitim sahnede devam ediyor. Gelen tepkiler çok güzel. Bir işi, bir kere denersin 2 kere denersin ama 3 ve devamı geliyorsa sen bu işi yapıyorsundur. Sadece müzik artık. Yakıştığımı da düşünüyorum. Ben bu işin içindeyim" dedi.

Eski Manken Aysu Baceoğlu

Aysu Baceoğlu dansıyla yürek hoplattı İZLE

"GÖZÜNÜZÜ OYARIM"

Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu belirten Baceoğlu "Doğru insanlarla çalışmak, gelen projeler çok önemli. Mankenlik döneminde de bir model olduğunu düşünün. Bana yakışan bir şarkı olduktan sonra doğru insanlar olduktan sonra ben burada ilerliyorum" diye konuştu. Sahnede kendine eşlik eden Dj Cihat Uğurel ile kamera karşına göçen Baceoğlu albümünde Uğurel'in de imzası olacağını kaydetti. Baceoğlu röportajın sonunda basın mensuplarına "Sahneye kalıyorsunuz, buradasınız değil mi?" diye sorarken gülümseyerek parmaklarını gösterip "Gözünüzü oyarım" dedi.

DANSLARIYLA YÜREK HOPLATTI

Sahneye 10 numara şarkısıyla konsere başlayan Baceoğlu mayo tarzı kıyafeti ve danslarıyla yürek hoplattı. Erkek hayranları öz çekim pozlarında onun da olması için birbiriyle yarıştı. Sahnesinde yer verdiği şarkılar arasında "Muhteşem", "Aşkın kanunu" ve "Kaçın kurası" adlı eserler de yer alan eski manken Baceoğlu, sahnesinin ardından geçtiği dj kabininde frak modeli ceketini çıkarak Dj Cihat Uğurel'e danslarıyla eşlik etti. Tatilciler gecede doyasıya dans edip eğlendi.

Aysu Baceoğlu dansıyla yürek hoplattı İZLE