Bahçelievler'de yan yatan binanın çökme anı

Bahçelievlerr

Bahçelievler'de sokaktaki inşaat nedeniyle temeli kayan bina, büyük bir gürültü ile çöktü. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, binada evi bulunan vatandaşlar sinir krizleri geçirdi.

TEMELİ KAYAN BİNA BOŞALTILDI

İddiaya göre, Kocasinan Nurlu Sokak'taki binanın temeli, yandaki inşaat çalışması nedeniyle kaydı. Temeli kayan bina ve sokaktaki diğer binalar boşaltılırken, mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.

Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak 3 sokakta oturan vatandaşları boşalttı. Binalarda oturan vatandaşlar, çevredekilerin de yardımıyla tahliye edildi.

Bahçelievler'de yan yatan binanın çökme anı VİDEO

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Temeli zarar gören bina, yaklaşık 1 saatlik bekleyişin ardından büyük bir gürültü ile çöktü. Ortalığı bir anda toz bulutu kaplarken, polisin geniş güvenlik önlemleri sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı.

VATANDAŞLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Göçük sırasında binada evi bulunan vatandaşlar fenalık geçirdi. Sinir krizi geçiren bazı vatandaşların bayıldığı görüldü. Olay yerindeki sağlık ekipleri, bayılan vatandaşlara müdahale etti. Bu sırada sokakta büyük panik yaşandığı görüldü.

Binanın çökmesinin ardından enkaz kaldırma çalışmalarının başlaması bekleniyor.