Bayram trafiği: Bolu - İstanbul 12 saat

Bayram trafiği: Bolu - İstanbul 12 saat

Gece saatlerinde İstanbul'dan yola çıkan tatilciler, 12 saatte Bolu'ya gelebildi.

TEM otoyolunun Bolu kesiminde bayram yoğunluğu başladı. Ramazan Bayramı için memleketlerine gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkan tatilciler, saatlerce çile çekti. TEM otoyolunun Çaydurt mevkiinde bir otomobilin yanması sonucu Ankara istikametinde trafik akışı Çaydurt gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi.

30 KM'LİK ARAÇ KUYRUĞU

Zaman zaman kazaların da yaşandığı yolda trafik felç oldu. İstanbul'dan Bolu'ya 12 saatte ancak gelebilen tatilciler, TEM otoyolunun Çaydurt mevkiinde yaklaşık 30 kilometrelik araç kuyruğu ile karşılaştı. Paşaköy Kavşağı'ndan Çaydurt gişelerine kadar binlerce araç sürücüsü, saatlerce trafiğin açılmasını bekledi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TATİLCİNİN KUYRUK ÇİLESİ

OTOYOLDA ÜCRETSİZ GEÇİŞ BEKLEYİŞİ

"12 SAATTİR YOLDAYIZ"

Özellikle İstanbul'dan yola çıkan sürücüler isyan ederek, "Gece yarısı yola çıktık. 12 saatten bu yana yollardayız. İstanbul'dan Bolu'ya 12 saatte geldik. Yetkililer rezilliğimizi görsün. Daha memleketlerimize gideceğiz" diyerek tepki gösterdi.

Yoğun trafik nedeniyle araçların bir kısmı arızalanırken, bazı vatandaşlar da trafiğin açılmasından umudunu keserek battaniyelere sarılıp uyumayı seçti.

Bayram trafiği: Bolu - İstanbul 12 saat

İSTANBUL'DA YOLLAR BOŞ

TEM'in İstanbul yönünde ise araç yoğunluğu yaşanmıyor. Günlerdir trafik çilesi çeken İstanbul'da, boş yollar göze çarpıyor.

İBB trafik uygulamasında ise İstanbullular'ın pek sık rastlayamayacağı bu görüntü var. Özellikle bu yaz sıkça trafik çilesine maruz kalan İstanbullular, tatilciler dönene kadar İstanbul'un boş halinin keyfini çıkaracak.

Bayram trafiği: Bolu - İstanbul 12 saat