Bayramda hava nasıl olacak

bayram

İsmail Güneş, Kurban Bayramı'nda yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu, güney kesimlerinin açık ve güneşli olacağını, hava sıcaklığının ise yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceğini bildirdi.

YURDUN BÜYÜK BÖLÜMÜ YAĞIŞLI OLACAK

İsmail Güneş'in verdiği bilgiye göre, bayramın 1. günü, Türkiye'nin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu sağanak yağışlı, Kırklareli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin Karadeniz kıyı kesimi hafif yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esecek.

DOĞU BÖLGELERDE YAĞIŞ SÜRECEK

Bayramın 2. günü yurdun kuzey kesimleri ile batısı zamanla parçalı ve çok bulutlu Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu sağanak yağışlı öteki bölgeler açık ve az bulutlu geçecek.

YURDUN KUZEY KESİMLERİ ÇOK BULUTLU

Bayramın 3. günü kuzey kesimleri çok bulutlu Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri hafif sağanak yağışlı diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİ CİVARINDA OLACAK

Bayramın son günü ise yurdun kuzey ve iç kesimlerinde çok bulutlu hava ve sağanak yağış görülecek. Akdeniz'de sıcaklıklar 31 dereceyi bulacak Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri civarında olacak.