Bingöl teröre karşı yürüdü
Ajanslar

Valilik önünde toplanan ve ellerinde Türk bayraklarıyla İnönü ve Genç caddelerinden yürüyerek mitingin yapıldığı 15 Temmuz Direniş Meydanı'na gelen sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar terörü lanetledi.

Yürüyüş sırasında 209 metre uzunluğunda Türk bayrağını taşıyan Bingöllüler, sloganlar atarak teröre tepki gösterdi.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan mitingde konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, emperyalistlerin her zaman Türkiye'ye yönelik planları olduğunu söyledi.

Bingöl teröre karşı yürüdü

Bingöl teröre karşı yürüdü VİDEO

DEFEDECEĞİZ

Emperyalistlerin planlarının hiçbir zaman bitmeyeceğini vurgulayan Köşger, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'daki kalkışma, hain, kalleş kalkışma çok daha organizeydi. Bizim çocuklarımızı bize karşı, bizim silahlarımızı bize karşı hazırlamışlardı ve bizi mahvetmek için bir kalkışmaya teşebbüs etmişlerdi. O halk burada aslanlar gibi durdu. Anadolu halkı tek vücut olarak o belayı defetti. Şimdi bu emperyalistler eski planlarına, baştaki planlarına döndüler. Ellerinde ne varsa PKK'sı, FETÖ'sü, DAEŞ'i ne varsa bütün silahlarını meydana sürdüler. 15 Temmuz'da bu vatanı, bu millete toz toprak etmeyi istemişlerdi onu beceremediler ve suçüstü yakalandılar. O suçüstü yakalanmışlığın hıncıyla şimdi tekrar kalkışmaya teşebbüs ediyorlar. Bütün silahlarıyla, bütün kahpelikleriyle üstümüze geliyorlar. Bunlara teslim olmayacağız. Diğer belayı nasıl defetmişsek bunları da defedeceğiz."

Bingöl teröre karşı yürüdü

Bingöl teröre karşı yürüdü

Bingöl teröre karşı yürüdü

Bingöl teröre karşı yürüdü