Bülent Ersoy'un et yeme rekoru

Bülent Ersoy'un et yeme rekoru

Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Bülent Ersoy'un iştahı, önceki akşam doruğa çıktı. Oruçlu olan Diva, iftarını açmak için Etiler'deki çok ünlü bir et restoranına gitti. Arkadaşlarıyla burada et siparişi veren Bülent Ersoy, önce her biri 500 gram olan 2 adet 'Dallas Steak' yedi.

DOYMAYINCA MASAYI DONATTI

Tam 1 kiloluk eti midesine indiren Diva, doymayınca bu kez sofrayı donattı. Bülent Ersoy, bifteklerin ardından yine her biri 450 gram olan 2 adet pirzola daha yedi. Ünlü sanatçı, ardından 300'er gramlık 2 adet kasap köfte ile yine 300 gram olan 1 adet kaşarlı köfteyi midesine indirdi.

BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

MÜŞTERİLER ŞAŞKINLIĞA UĞRADI!

Şaşkın bakışlar arasında tam 2.5 kiloluk kırmızı eti tek başına yiyen Bülent Ersoy, yemeğin ardından da soda ile Türk kahvesi içti. Diva'nın bu hallerini görenler, "Bir oturuşta 4 kişilik bir ailenin yiyeceğini tek başına yedi" demekten kendisini alamadı. Diva, daha önce de defalarca kırmızı ete bayıldığını dile getirmişti.

DİVA'NIN YEME REKORLARI

Misafirliğe gittiğinde bile pastırması, sucuğu ve peynirini 'masraf olmasın diye' yanında götüren Diva'nın iştah listesi oldukça kabarık.

Bülent Ersoy, önceki aylarda bir gece yarısı Etiler'deki Marmaris Büfe'ye gitmiş ve burada tek seferde 12 adet hamburger yemişti.

Ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne karnı acıkınca mantı sipariş eden Diva, bir oturuşta 3 tabak yedi.

Geçtiğimiz yıllarda sucuk ekmekle uçağa binen Diva, yine Almanya'daki bir otel odasındaki ütüde bir kangal sucuğu pişirip afiyetle yemişti.