Burcu Başoğlu: Beni öpen amcamdı

Burcu Başoğlu: Beni öpen amcamdı

Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın teknedeki görüntüleriyle ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık, amca ve yeğeni hakkında ‘hayasızca hareket’ suçlamasıyla dava açtı. Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek davanın iddianamesine göre, Murat Başoğlu fotoğraflardaki kişinin yeğeni olduğunu inkar ederek, o kişinin ‘Olga’ adlı bir kız olduğunu söyledi. Burcu Başoğlu Kabadayı ise o kadının kendisi olduğunu kabul etti. Eşi Selçuk Kabadayı’nın ifadesine göre de Burcu Kabadayı olaydan sonra her şeyi kendisine itiraf etti.

"40 DAKİKA SÜRDÜ"

Davanın iddianamesinde fotoğrafları çeken muhabirin ifadesi de yer aldı. Muhabir şunları anlattı: “Bodrum Yalıkavak’ta bir koydaydım. Gözüme bir tekne takıldı. Teknede bir erkekle bir kadın olduğunu görünce fotoğraflarını çekmeye başladım. Fotoğrafları yakınlaştırıp bakınca erkeğin Murat Başoğlu olduğunu anladım. Başoğlu yanındaki bayan ile aşırı samimiydi. Teknedeki o süreç 40 dakika sürdü. Tekne ayrılınca ben de ayrıldım, fotoğrafları gazeteye gönderdim.”

MURAT BAŞOĞLU HALA İNKAR EDİYOR

Murat Başoğlu ifadesinde, yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. Murat Başoğlu sonra yeğeni Burcu’nun spor salonuna, kendisinin de festival alanına gittiğini, orada tanıştığı Olga adlı kızla tekneye gelip koya gittiklerini öne sürdü. İfadesinin devamında, Olga ile teknede içki içip öpüştüklerini, bayanın bikinisini, kendisinin de boxer tipi deniz şortunu hiç çıkarmadığını, cinsellik olmadığını, kızın dans ettiğini, 1.5 saat sonra da plaja döndüklerini söyleyerek suçlamaları kabul etmedi.

BURCU BAŞOĞLI: AMCAM BENİ ÖPTÜ

Ancak Burcu Başoğlu Kabadayı ifadesinde, deniz dalgalı olduğu için yanaştıkları koyda, alkollü olan amcasının teknenin üst kısmında kendisini öptüğünü, basında yer alan fotoğraflardaki kişinin kendisi olduğunu söyledi. Genç kadının eşi Selçuk Kabadayı’nın ifadesi de mahkeme dosyasında yer aldı. Selçuk Kabadayı’nın ifadesine göre, eşi Burcu ve amcası Murat Başoğlu o gün tekne gezintisinden saat 19.00’a doğru döndü.

GÖRÜNTÜLERİ AYNI ANDA GÖRDÜLER

Basındaki görüntüleri ise eşi, amcası ve amcasının eşi Hande Başoğlu ile birlikte oldukları bir ortamda öğrendi, bunun üzerine kendisi ve Hande Başoğlu çok şaşırdı.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Milliyet'te yer alan habere göre, Selçuk Kabadayı’nın ifadesine göre, eşi önce “Amcam sadece dudağımdan öptü” diyerek yaşananları inkar etti. Ertesi gün ise Murat Başoğlu’nun kendisini öpme olayının ilk olmadığını, olay günü teknede işi öpmenin de ötesine götürdüğünü söyleyerek her şeyi itiraf etti. Selçuk Kabadayı tekne fotoğraflarındaki kişinin eşi olduğunu teşhis ettiğini ve sonra boşanmaya karar verdiğini belirtti.