Burcu Esmersoy güzel olmanın zorluklarını anlattı
ensonhaber.com

esmersoy

CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu Keyfi programının bu haftaki konuğu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz oldu. Esmersoy programda özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"TANITIMDA BURCU'NUN RESMİNİ KULLANDIK"

Programın sunuculuğunu yapan Hakan Çelik, programla ilgili duyuru yaparken Esmersoy'un fotoğrafını kullanmasına "Ceyhun'u neden kullanmadın" tepkisi aldığını söyleyerek "Benim yada Ceyhun'un fotoğrafını kullanmaktansa Burcu'nun fotoğrafını kullanmak daha doğru değil mi?" dedi. Ceyhun'un da bu düşünceyi desteklemesi üzerine Esmersoy güzel olmanın zor olduğunu belirterek şu şekilde konuştu;

Burcu Esmersoy güzel olmanın zorluklarını anlattı İZLE

"BENİ GÜZEL BULMAYANLAR DA VAR"

"Güzel olmak zor tabi. İşin espri kısmını bir kenara bırakırsak şöyle bir sıkıntı var; Bu beni rahatsız etmiyor tabi ama mesela beni güzel bulmayan insanlar da var.  Kadınlardan kötü yorum almıyorum. Yüzde 80'i 90'ı beğeniyor zaten.

"GÜZELLİĞİM BENİ OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Beni kadınlar daha çok beğeniyor. Kadınların zor beğendiğini bildiğim için ben buna daha çok önem veriyorum. Güzel tanımının çok fazla ekmeğini yemiş biri değilim tam tersine olumsuz etkiledi beni.

İlk işe başladığım zamanlar CNN Türk'te başladım ve şöyle bir algı oluştu; "Güzel olduğu için orada" Çünkü geçmişteki örnekleri de olduğu için böyle dendi. Ben "Ya hayır ben burada güzel olduğum için değil bu işi yapmak istediğim için burdayım" demek için çok çaba sarf ettim. "