Burhan Kuzu'ya canlı yayında yolsuzluk sorusu - Video

Burhan Kuzu'ya canlı yayında yolsuzluk sorusu - Video

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular'a konuk oldu.

Yolsuzluk operasyonu ile ilgili ilginç mesajlar veren Burhan Kuzu "Sabah kalktık İçişleri Bakanı'nın oğlu, Adalet Bakanı'nın oğlu, Başbakan'ın oğlu içeriye alınmış mesela. Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik. Ama bu Türkiye'de ileri demokrasinin belirtisi değil ben seni de alırım demektir" dedi.

Kuzu: Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik

"SOL İKTİDARA AZ GELDİĞİ İÇİN.."

Enver Aysever'in "Neden solcular genelde siyasi suçlardan içeri giriyor da sağcılar hırsızlıktan giriyor?" sorusuna Kuzu, biraz espri biraz da itiraf imasıyla "Sol iktidara az geldiği için az yolsuzluk yapıyor"

Kuzu: Sol iktidara az geldiği için az yolsuzluk yapıyor

"SURİYE'YE HERKES SİLAH GÖNDERİYOR"

Son günlerde savcılar tarafından durdurulan TIR krizine ilişkin de konuşan Kuzu, "Suriye'ye pek çok ülke silah gönderiyor ama onlarınki yakalanmıyor." dedi.

"ZEKERİYA ÖZ BENİM ÖĞRENCİMDİ"

"Savcı Öz çok önceden Ergenekon, Balyoz davalarından çekildi. Hakkında çıkan haberler, basında ön plana çıkması rahatsızlık yarattığı gibi. Savcı Öz benim üniversiteden öğrencimdi. Adalette ufacık bir leke bile rahatsız eder. Gerçekten Ergenekon'da ve Balyoz'da hatalar varsa düzeltilir. Ergenekon, Balyoz davalardaki delillerin sahte uydurmaca olduğu ortaya çıkarsa özür dileriz."