Canlı yayında Fethullah Gülen tartışması - İzle

Canlı yayında Fethullah Gülen tartışması - İzle

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi programına konuk olan Zaman gazetesi yazarı Faruk Mercan ile Ayşenur Arslan arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

GÜLEN NE ZAMAN DÖNECEK TARTIŞMASI

Uzun süredir gündemde olan Fethullah Gülen'in dönüş tarihi tartışmalarının masaya yatırıldığı programda, Ayşegül Arslan Zaman yazarına ''Gülen ne zaman Türkiye'ye dönecek'' sorusunu yöneltti. Aldığı cevap karşısında tatmin olmadığı gözlenenen Arslan, Zaman yazarıyla program arasında aralarında geçen diyaloğu canlı yayında dillendirdi.

"BELKİ AYIP EDİYORUM AMA.."

Cümlesine belki ayıp ediyorum diye başlayan Arslan, tartışmanın fitilini ateşleyen şu ifadelere yer verdi: "Yayına hazırlanırken söylediniz. Ayıp ediyorum dedim ya. Genellikle buna dikkat, özen gösreririm. Ama belki yanlış bir cümle çıkmıştır diye sordum. Biz bizeyiz"

"2013'TE HER HALÜKARDA DÖNECEK"

Ayşenur Arslan'ın bu sözleri karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Faruk Mercan, Ayşenur Arslan'a cevaban: "Ne zaman dedim bunu? Yayına hazırlanırken söylenenler, yayında söylenmiş kabul ediliyor mu? 2012 olmaz, 2013 olacak her halükarda dönecek. Biz bizeyiz ama sizin mahallenizdeyiz." sözlerine yer verdi.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ATIŞMA