CHP'li İzmir Belediyesinden ağaç katliamı

aziz

Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman’ın köprülü kavşak yapımı için ağaçların kesilmesi kararı vermesinden sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da kimsenin haberi olmadan yüzlerce ağacı kestirdiği tespit edildi.

ZEYTİN AĞAÇLARINI KESTİRDİ

Gaziemir’de inşası devam eden ‘Yeni Fuar Alanı’nın inşaatı başlamadan önce, Kocaoğlu’nun zeytin ağaçlarını kestirdiği ve bunu da kamuoyundan gizlediği deşifre oldu. 2014 yılında yapımına başlanan fuar alanının bir kısmı ağaçlık bölüme denk gelince, İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘sessiz sedasız’ bir karar alarak ağaçları kesme kararı aldı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Haber7’den Ömer Süt'ün haberinde, elde edilen fotoğraflarda CHP’li belediyenin yaptığı ağaç katliamı gözler önüne serildi.

2013 yılında inşaat yapımına başlamadan önce çekilen fotoğraf ile inşaatın başlamasından sonra çekilen fotoğraflarda yeşilin yok edilişi net bir şekilde görülüyor.

İşte o fotoğraflar:

CHP'li İzmir Belediyesinden ağaç katliamı

CHP'li İzmir Belediyesinden ağaç katliamı

CHP'Lİ VEKİLLER BİLE DALGA GEÇTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yeni fuar alanını AK Parti ve CHP'li vekillere gezdiren Başkan Aziz Kocaoğlu'nun fuar alanının 25 Mart 2015'te biteceğine dair tarih vermesi CHP'liler arasında bile dalga konusu oldu. CHP milletvekilleri, Aziz Kocaoğlu'na 'aman tarih verme' diye espri yaparken fuar alanının 25 Mart'a yetişip yetişmeyeceği de merak konusu oldu.

Bilindiği üzere, yıllar süren İzmir Metrosu inşaatında Kocaoğlu, defalarca tarih vermiş ancak metronun açılışı sürekli ileri tarihlere ertelenmişti.