Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

Erdoğan Antalya'da AK Parti İl Danışmanı Meclisi'nde açıklamalarda bulundu.

"EREN'İN 13 KARDEŞTEN BİRİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Az önce Eren'in annesiyle görüştüm. Rabbim rahmet etsin. Eren'in kaç kardeş olduğunu biliyor musunuz? 13 kardeşler ve bir tanesi Eren. Annesiyle görüştüğümde bana "En az 3 dediğinizde yanlış mı yaptım diye düşündüm" dedi. Ben de ona "Olur mu? Sen Allah'ın ve resulünün emrini yerine getirdin. Anneye bak anneye. Görüyor musunuz? Sen ne güzel bir annesin ki cenneti 13 evladınla teminat altına aldın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

"ZAMAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

"Bugün burada genişletilmiş bir il divanı yapıyoruz. Çünkü, artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin adımını atıyoruz. 2019'un Mart'ında bir yerel seçim yapacağız. Ardından Kasım'ında bir parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız. Buna çok kararlı hazırlanmak durumunda değil miyiz? Zaman kaybına tahammülümüz yok. Durmak yok, yola devam.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

PARTİMİZ İÇİNDE DE YOLUNU KAYBEDENLER ELBETTE OLDU

Allah'ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık. Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

"PARTİMİZİN ÇATISI ALTINDA FETÖ İLE İLTİSAKI OLANLARI BARINDIRAMAYIZ"

Artık parlamenter demokrasi yok, yüzde 34'le seçim kazanmak yok, yüzde 49.5'la seçim kazanmak yok. Yüzde 50+1 alacaksın en az. Ben sizlerle gurur duyuyorum. İstiyorum ki daha iyi olsun. Bunu da yakalayacağımıza inanıyorum. Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız. Yol yakınken nerede, FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin. Anında kapıya koymaya mecburuz. Bunlar bu milleti böldüler.