Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te gençlerle bir araya geldi. Kalabalık bir meydana seslenen Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın düzenlediği etkinliğe de katıldı.

BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, terör örgütü PKK'nın Şemdinli'deki hastaneye düzenlediği bombalı saldırıya değindi. Erdoğan, barış diyenlerin hastane bombaladığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
Analarının kucağından, baba ocağından koparıp aldıkları 16, 17, 18 yaşındaki gençleri, kendi şahsi hırsları, kendi ikballeri, kendi kanlı iktidarları için korkakça, alçakça ön saflara sürdüler. Kadınları sürdüler ön saflara. Onları göz göre göre ölüme yolladılar. Asla kazanamayacakları terör eylemlerinde bölgenin gençlerini bir piyon gibi hem cinayet işlemeye hem de ölmeye, yani intihara gönderdiler. Göndermeye de devam ediyorlar. Şu son saldırılar, şu son eylemler, terör örgütünün nasıl bir maşa olduğunu, nasıl bir taşeron olduğunu, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların tetikçiliğini yaptığını şüpheye mahal bırakmadan ispat etmiştir.
Erdoğan: Barış diyenler hastane bombalıyor VİDEO
GERÇEKTEN BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI
Bunlar barış diyor. Sakın inanmayın. Bunları barış diyor, hastane ve okulları bombalamakla suretiyle barış mı olur?
Gerçekten barış diyen, otobüsleri, TIR'ları ateşe veriri mi. Barış diyenler hastaneyi bombalar mı.
