Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, partisinin kurultayından kendisine hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklenirken, "cahil, ahlaksız, çirkef, şeref fukarası" nitelendirmelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Biz kefenimizi giydik, yola çıktık. Kudret, kuvvet sahibi olan Allah'tır. Biz görevimizi yerine getireceğiz.

Hakkari şehir merkezi Yüksekova'ya Şırnak şehir merkezi de Cizre'ye gidecek.

"OYNANAN OYUNUZ BOZUN"

Terör örgütü içindeki gençlere sesleniyorum: Gelin yol yakınken hatadan dönün. Oynanan bu oyunu bozun.

"MÜCADELEMİZ KÜRT KARDEŞLERİMLE DEĞİL"

Bizim mücadelemiz Kürt kardeşlerimizle değil, terörle ve teröristledir. Benim Kürt kardeşlerimin temsilcisi bu terör örgütü olamaz. Bunların Kürt kardeşlerimle yakından uzaktan ilgisi yok. Operasyonlar bittikten sonra kentsel dönüşümle bölgedeki özgün yapı ele alınacaktır.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Bu bir değil, iki değil, üç değil, beş değil, on değil... Sabır, sabır, sabır... Anamuhalefet partisinin Genel Başkanı hem parti kongresinde hem de grup toplantısında yine çirkin yüzünü göstermiş.

Bu zat bir süredir şahsımla ilgili, ailemle ilgili ağzına da kişiliğine de kesinlikle yakışmayan bir şekilde bir namus ve şeref edebiyatı tutturmuş gidiyor. Bundan kazandığım tazminatlar artarak devam ediyor, o ayrı mesele.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar

BÖYLE PİŞKİN BİR TİP

Aslında kendisine bunun cevabını hiçbir şekilde karşılık veremeyeceği ve veremediği şekilde müteaddit defalar ifade ettim ama bazı insanlar vardır ya hani yüzüne tükürsen, 'yağmur yağıyor herhalde' der. Bu da işte böyle pişkin bir tip.

NAMUS VE ŞEREF FUKARALARI

Aslında bu zatın asıl karın ağrısını da ortaya dökerim ama inanın bana ben bu konuları konuşmaktan hicap duyuyorum. Türkiye'nin bunca meselesi varken, çözüm bekleyen bunca sorunu, birlik ve beraberlik içinde üzerine gidilmesi gereken bunca sıkıntısı varken, bu namus ve şeref fukaraları için vakit harcamak bana zul geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar

TERÖRİSTLERİ SAVUNANLARDAN BİRİSİ DE BU DEĞİL Mİ

Teröristleri savunanlardan birisi de bu değil mi? Onların arkasında duran bu değil mi? Hangi namustan, hangi şereften bahsediyorsun sen.

"BİR KASETLE GELDİ"

Bir kasetle geldi. Bürokrat olmuş, başına geldiği kurumu batırmış. SSK'yı batıran bu adam değil mi? Nice vatandaşlarımızın hastane odalarında ne halde olduğunu bilmiyor muyuz? İlacımızı alamıyorduk, ilacımızı.

TENEKE GÜRÜLTÜSÜ

Söylediğiniz her sözün israf, yaptığınız her hamlenin enerji kaybı olduğu, teneke gürültüsü kabilinden, boş konuşmanın dışında bir varlık gösteremeyen, herhangi bir vasfı zaten olmayan birisine şimdi ne diyeyim ben? Kendi geçmişinden utanan, terör örgütünü dahi şöyle kalpten gelen samimi buğuz ile kınayamayan, partisi içindeki klikleri birbiriyle yarıştırmayı siyaset sanan bu zavallıyı ademe mahkum ediyorum. Milletin zaten yok saydığı bu zatı ben niye adam yerine koyayım ki?