Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla mesaj yayınladı.

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından "birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü" olarak kutlanan 1 Mayıs'ın provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

1 MAYIS'IN ŞENLİK HAVASINDA GEÇMESİNİ DİLİYORUM

"Devletimizin çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle iş birliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın, üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken, tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, provokasyonlardan uzak, şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)