Devlet Bahçeli Adana'da
AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere kente gitti.

EMMOĞLU VE ÇEŞME ŞARKILARI ÇALDI

Karşılama töreni sırasında Büyükşehir Belediye Bandosu Ferdi Tayfur'un "Emmoğlu" ve "Çeşme" adlı şarkılarını çaldı. Şarkıları bir süre dinleyen Bahçeli bandoyu alkışladı.

"HALKA TATLISI BİZE BAKIYOR KAÇ DAKİKADIR"

Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Bahçeli'yi, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile eşi Zeynep Sözlü ve partililer karşıladı.

Bahçeli, kendisine sunulan ikramlarını beğenerek, “Her gün böyle ikramlarda bulunacaksanız Adana’ya gelelim. Bizi mahcup ediyorsunuz. Halka tatlı yemeyecek miyiz? Bize bakıyor kaç dakikadır” dedi.

Devlet Bahçeli Adana'da

"ADANA TABİRİYLE SÖYLERSEK..."

Devlet Bahçeli, "Adana; Akdeniz'in incisi, Milli Mücadele'nin kalesi, milli birlikteliğimizin kaynağıdır. Adana'nın varlığına yön çizen vakur tutum, sağlam tavır, güçlü irade Türkiye'nin bölünmesini arzu eden karanlık çevrelerin kAbusudur. Aynı zamanda habis ve hasmane odakların aşamadığı bariyerdir. Adana tabiriyle söylersek; Biz Adanalıyık, bici yer, şalgam içerik.

Devlet Bahçeli Adana'da

"TÜRK VE TÜRKİYE DÜŞMANLARI..."

Ancak Türk ve Türkiye düşmanlarının elinden bal olsa yemeyiz, şerbet olsa içmeyiz. Adana azmin ne olduğunu el emeği, göz nuruyla ispat eden güzide şehirlerimiz arasındadır. Belediye ve vatandaş dayanışmasına örnek, birlik ve beraberliğe emsaldir. Birlikten güç doğar sözü Çukurova'nın bereketli topraklarında anlam bulmuştur. Adana'nın birliğinden doğan bu kuvvet hayranlık uyandıran eserlerin meydana gelmesine vesile olmuştur. Adanalılar; gıpta edilecek hasletleriyle, milli haysiyetleriyle, tarihi ve kültürel değerleriyle geçmişin bereketinden geleceğin berraklığına hızla yürümektedir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışı Adana'da karşılığını bulmuş, layıkıyla temsil edilmiştir.

Devlet Bahçeli Adana'da

"BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA..."

Önem ve özellikle belirtmek isterim ki; Bizim belediyecilik anlayışımızda çatık kaş, asık yüz yoktur. Bizim belediyecilik kavrayışımızda çatlak ses, çorak bakış, çürük bahane yoktur. Bizim belediyecilik kabulümüzde insana değer, mazluma hürmet, mağdura yakın alaka hâkimdir. Çok şükür ki Adana Büyükşehir Belediyesi emin ve ehil ellerdedir. Ve de özünde çalışkanlık, sözünde itibar vardır. Adana Büyükşehir Belediyesi farkını göstermiş, rüştünü ispatlamıştır." diye konuştu.

Devlet Bahçeli Adana'da VİDEO

COŞKULU KALABALIK

Partililer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi dinlemek için alana akın etti.

Devlet Bahçeli Adana'da

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)