Devlet Bahçeli'den Beşiktaş'a tavsiye

Devlet Bahçeli'den Beşiktaş'a tavsiye

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yumurtalı protesto yapan gençlerin seçimde sandığa gitmesini istedi. Bahçeli "Gençler, hangi partiye oy veriyorlarsa versinler, iktidar değişir Türkiye'de. 18-25 yaş grubu, 9.5 milyon seçmene denk geliyor. Gençler arasında birlik oluşsa, iktidarı altüst eder" dedi. Bahçeli, Mersin'de gazetecilerle sohbetinde şunları söyledi:

TWİTTER KİTLESİ VAR

Twitter'da bana gelen yanıtlara geri dönmüyorum. Abuk sabuk yazanlar da oluyor. Bazıları da var, yol gösterici. Orada bir okuyucu kitlesi var. Biz de yazılarımızı belli bir seviyenin altına düşürmedik. İnternet sitemize kendimle ilgili olan karikatürleri de koyuyorum. Karikatür çizmek Allah vergisi bir
şey. Herkese nasip olmuyor. Onlar gözüyle nasıl algılandığınızı takip ediyorsunuz ve o sizin bazı konularda önünüzü açıyor.

BEŞİKTAŞ ALTYAPIYA

Beşiktaş'a altyapıya dönmesini tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmasın ama yabancı futbolcu yabancı sermayeye benziyor. Geliyor, alıyor, götürüyor. Ortada bir şey yok. Haftasonu maçların neticesini görüyorsunuz, golü atanlara bakıyorsunuz. Arasında Ali, Mehmet, Hasan'ı göremiyorsunuz.