Diego Ribas TFF'ye başvurdu

Diego Ribas TFF'ye başvurdu

Sporx'in haberine göre; Trabzon'da yaşadığı şok saldırı ile sarsılan Fenerbahçe'ye bir şok da yıldız futbolcusu Diego Ribas'tan geldi.

TFF'YE BAŞVURU YAPTI

Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla transfer ettiği ancak bekleneni veremeyen Brezilyalı yıldızın iki aylık alacağının gecikmesinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu ortaya çıktı.

YÖNETİMİN KEYFİ KAÇTI

Sarı-lacivertli futbolcunun avukatı aracılığı ile yaklaşık 700 bin euroluk gecikmiş alacağı konusunda TFF'ye yaptığı şikayetin yönetimin keyfini kaçırdığı öğrenildi.

KULÜBÜNE İHTARNAME GÖNDERDİ

Diego Ribas'ın iki aylık alacağının gecikmesinden dolayı yasal yollara başvurması sarı-lacivertlilerde şok etkisi yaparken Brezilyalı oyuncunun Trabzon'daki olayın üzerine böyle bir girişimde bulunması büyük tepkilere neden oldu.

Camianın Trabzon'daki çirkin saldırının şokunu üzerine atmaya çalıştığı bir ortamda bazı oyuncuları alacaklarının 3-4 ay geriden gitmesine karşılık bekleneni veremeyen Diego Ribas'ın 2 aylık gecikmeden dolayı kulübe ihtarname çekmesinin yönetim ve teknik kadro tarafından büyük bir tepkiyle karşılandığı iddia edildi.

FIFA'YA DA BAŞVURU YAPABİLİR

Alacaklarından dolayı kulübe ihtarname çeken ve TFF'ye de konuyla ilgili yazı yazan Ribas'ın aksi halde FIFA'ya başvuracağı öğrenildi. Ribas'ın yabancı futbolcu olmasından dolayı ihtilafı konusunda yetkili makamın FIFA olmasından dolayı Brezilyalı oyuncunun bu kurum üzerinden yasal işlemlerini yürüteceği ifade edildi.