Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

dirilis

Trt 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayan yeni dizi Diriliş Ertuğrul’a yepyeni bir isim daha dahil oldu. Çekimleri hala süren dizinin kadrosuna daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış bir isim dahil oldu.

Ve diziye katılan isim ise Kurtlar Vadisi’nde Saffet rolüne hayat veren ve Zaza Dayı karakterinin adamı rolünü oynayan Celal Al olacak. Diriliş : Ertuğrul yakında Trt 1 ekranlarında.

Diriliş Fragman -İZLE

TAŞANER VE DÜZYATAN ARASINDA İKTİDAR MÜCADELESİ

Yakında TRT 1 de başlayacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan Kaan Taşaner ile Engin Altan Düzyatan arasında kıyasıya bir iktidar savaşı yaşanacak.

DİZİDE YER ALAN İSİMLER

TRT 1’in en iddialı yapımlarından birisi olan ve yapımını Tekden Film’in üstlendiği Diriliş-Ertuğrul dizisinde usta oyuncu Kaan Taşaner de yer alıyor. Dizide Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu rolünü canlandıracak olan Kaan Taşaner’e eşi Selcan Hatun rolünde ise Didem Balçın eşlik edecek. Dizi boyunca Engin Altan Düzyatan’la (Ertuğrul Bey) iktidar için çetin bir mücadeleye girecek olan Kaan Taşaner’in bu yolda en büyük yardımcısı güce ve yetkiye tapan Didem Balçın (Selcan Hatun) olacak.

Kaan Taşaner ve Engin Altan Düzyatan arasında kıyasıya bir rekabet ve iktidar oyununa sahne olacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizide Kaan Taşaner, eşinin ihtirası ile Alp’lik arasında gelgitler yaşarken bolca entrika, güç oyunları ve ihtiras ilişkisine de şahit olacağız.