Doğuş: Suratına yumruğu yapıştıracaksın

Doğuş: Suratına yumruğu yapıştıracaksın

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve uyuşturucu kullanmanın çok sakıncalı bir şey olduğuna dikkat çeken Doğuş, "Eğer uyuşturucu kullanan arkadaşın sana uyuşturucu sunuyorsa, direkt suratına yumruğu yapıştıracaksın" dedi.

"UYUŞTURUCU SATANLARIN AĞIZLARI BURUNLARI KIRILINCA HOŞUMA GİDİYOR"

Son zamanlarda bir uyuşturucu maddesinin patlamasına dikkat çeken Doğuş, "Öğrencilere uyuşturucu satanlar zaman zaman okul önlerinde yakalanıyorlar. Ağızları burunları kırılıyor. Hoşuma gitmiyor desem yalan olur. Sen o çocuğu zehirlersen gelir senin ağzını burnunu kırar yani. Kanunlarımız var o satanları tutup götürmek lazım. Aslına bakarsanız halkımız da artık bilinçli. Eskisi gibi gözü kapalı durmuyor kimse" dedi.

Doğuş: Suratına yumruğu yapıştıracaksın

"GENÇLERİMİZ BU KADAR SORUMSUZ OLMASIN"

Uyuşturucu kullanmada arkadaşlıkların etkili olduğuna dikkat çeken Doğuş, "Eğer uyuşturucu kullanan arkadaşın sana uyuşturucu sunuyorsa direkt suratına yumruğu yapıştıracaksın. Bana bunu nasıl sunuyorsun diye. Ondan sonra o beladan arkadaşını kurtaracaksın. Kullanan arkadaşınız var ise önleyin. O anne baba çocuğunu ne zorluklarla okula gönderiyor. Emekli maaşı ile dolabına bir şey alamayacakken önlüğünü alıyor. Çantasını alıyor, kitabını alıyor, kalemini alıyor. Gençlerimiz bu kadar sorumsuz olmasın" diye konuştu.