Dünyaca ünlü modellerin güzellik sırları

Alessandra Ambrosio

Şanslı genlere sahip olmak, dünyaca ünlü bir model olmaya yetmiyor! İşte podyumların aranan isimlerinin, kusursuz bir vücuda sahip olmak için uyguladıkları egzersiz ve diyet programları...

ALESSANDRA AMBROSIO:

Her gün mutlaka ter atma egzersizi yapıyor. Sıkılmamak için farklı egzersizleri karıştırarak uyguluyor. Ağırlık çalışmadığı zamanlarda Capoeira, pilates ve bale yapıyor. Uzun kaslarını baleye borçlu olduğunu söylüyor. Japon mutfağını seviyor. Güne yumurta, meyve ve kahveyle başlıyor. En sevdiği içecek; muz, yaban mersini, badem sütü ve granola karışımı.

2014 Victoria's Secret Fashion Show HD Klip İZLE

Dünyaca ünlü modellerin güzellik sırları

CANDICE SWANEPOEL:

Dans ederek form tutuyor. Günlük egzersiz programı ise ağırlık çalışması ve bokstan oluşuyor. Metabolizması hızlı çalıştığı için istediğini yiyebildiğini söyleyen Güney Afrikalı model, "Kırmızı eti seviyorum. Hiçbir yiyeceği kısmıyorum, sadece daha çok egzersiz yapıyorum" diyor.

Dünyaca ünlü modellerin güzellik sırları

DOUTZEN KROES:

Zayıf olmayı değil; fit ve sağlıklı olmayı savunuyor. Düzenli olarak kardiyo, ipe tırmanma, koşu, boks ve aerobik yapıyor. En sevdiği yiyecek; karidesli veya tavuklu salata. Kahvaltıda avokado ile karıştırılmış yumurta beyazı ile taze sıkılmış meyve suyu tüketiyor.

Dünyaca ünlü modellerin güzellik sırları

ADRIANA LIMA:

Tam bir boks tutkunu; özel hoca eşliğinde her gün 90 dakika boks yapıyor. Baklagil, yeşil sebze ve ızgara tavukla besleniyor. Podyuma çıkmadan 24 saat önce su içmeyi bıraktığını ve sadece protein karışımı tükettiğini söylüyor. Ancak uzmanlar, su içmemenin tehlike doğurabileceğini belirtiyor.

Dünyaca ünlü modellerin güzellik sırları

Boksör Adriana Lima İZLE