Elazığ'da trafik kazası: 28 yaralı

Elazığ'da, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu minibüs başka bir minibüs ile çarpıştı. Kazada, 28 kişi yaralandı.

Elazığ'da trafik kazası: 28 yaralı

kaza

Saat 00.00 sıralarında Yazıkonak beldesi girişinde meydana gelen kazada, içinde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs, Havaalanı Kavşağı'nda Bingöl istikametine gitmekte olan minibüs ile çarpıştı.

28 KİŞİ YARALANDI

Çarpışmanın etkisiyle düğünden dönenlerin içinde bulunduğu minibüs devrildi, Kazada sürücülerin de aralarında bulunduğu biri ağır 28 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

VATANDAŞLAR ÇARPIŞMA SESİYLE UYKUDAN UYANDI

Çarpışmanın sesine uyandığını söyleyen bir vatandaş, "Uyuyordum büyük bir gümbürtü sesi ile uyandım. Koşarak kaza yerine geldiğimde minibüsün camlarından çıkanları gördüm. Kanlar içerisinde çocuklar vardı. Hemen 112'yi arayarak haber verdik" dedi.