Emine Ülker Tarhan seçim çalışmalarına başladı
AA

CHP'den ayrıldıktan sonra Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan seçim çalışmalarına başladı. Tarhan, seçim çalışmalarına memleketi Mersin'de startı verdi.

Emine Üker Tarhan, doğup büyüdüğü Öğretmenler Mahallesi Rasim Dokur Bulvarı'ndaki baba evini ziyaret etti. Tarhan, ellerini öptüğü babası Ali Işık ve annesi Halise Işık'tan dua etmelerini istedi.

EVİN ÖNÜNDEN HALKA SESLENDİ

Evin önünden halka seslenen Tarhan, memleketinin dört bir tarafını dolaştığını, bugün yeni başlangıç için baba ocağına geldiğini söyledi. Tarhan, "Partimizi kurduğumuzda bizlere ‘yapamazsınız, yetiştiremezsiniz, seçimlere katılamazsınız' demişlerdi. Bugün hepsini mahcup ettik. Seçimlere katılacağız. Anadolu’nun, Trakya’nın her bir tarafına gideceğiz. Anadolu’nun dört bir tarafına günebakan tohumlarını serpeceğiz. Günebakan çiçeklerini ne zaman toplayacağız biliyor musunuz, haziranda" diye konuştu.

Emine Ülker Tarhan seçim çalışmalarına başladı

"CHP'DE ATATÜRK RUHU KALMADI"

İstifa ettiği partisi CHP'yi de eleştiren Tarhan, "CHP’de Atatürk ruhu kalmadı. O ruh gitmiş, sadece adı kalmıştı. O direniş ruhu nerede biliyor musunuz arkadaşlar, bizlerin yüreğinde. Çankaya’dan sökülüp, Beştepe'ye takılan Cumhurbaşkanlığı, ait olduğu yere yerleştirilecek. Bunu biz yapacağız" dedi.

Emine Ülker Tarhan seçim çalışmalarına başladı

MEYDANLAR BOMBOŞ

Evinin önünden halka seslenen Emine Ülker Tarhan'ı dinleyenlerin sayısı oldukça azdı.CHP'den ayrılıp Anadolu Partisi'ni kuran Tarhan, memleketinde protestoya maruz kaldı.

Emine Ülker Tarhan seçim çalışmalarına başladı

PROTESTO ETTİLER

Tarhan, partisinin ilçe teşkilat binasını hizmete açmak üzere parti binasına yürürken bir grup, ''Cinsiyetimizi değiştiririz, partimizi değiştirmeyiz" yazılı pankart açtı. Pankartı fark eden polisin uzaklaştırdığı protestoculara bazı partililer tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)