Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı
İHA

1

Bir eğlence merkezinde programa çıkmak için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

KARNINDAN VE SIRTINDAN BIÇAKLANDI

Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman, ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı

ALEYNA TİLKİ: UCUZ ATLATTIK, DURUMU İYİ

Diğer yandan Aleyna Tilki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaşandığına dikkat çekerek “Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah’a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok” dedi.

Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı

"ŞUURU, BİLİNCİ HER ŞEYİ AÇIK"

Bir gazetecinin, ‘Görüşebildiniz mi?’ sorusuna ise Tilki, şöyle cevap verdi: “İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Zaten şuuru, bilinci her şeyi açık. Çok iyi bir durumdayız, hiçbir şey yok.”

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

SALDIRGAN: ALEYNA TİLKİ’YE PLATONİK AŞIĞIM, O YÜZDEN BIÇAKLADIM

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren E.D. (33) isimli şahsın da polisin yaptığı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Saldırganın ilk ifadesinde, "Aleyna Tilki’ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım" dediği öne sürüldü.

Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı

(Emrah Karaduman'ın şoförü Volkan Karaca)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)