Eşi ile birlikte olan eniştesine tecavüz etti

ö

KKTC’nin Gazimağusa ilçesinde karısının eniştesi işe geçtiğimiz yıl ilişki yaşadığını öğrenen Ö.Ç, eşi R.Ç. ile işbirliği yaparak eniştesi T.E’den korkunç bir intikam alma planı hazırladı.

Ocak ayından itibaren eniştesini tehdit ederek 15 bin TL alan Ö.Ç., dün eniştesi T.E’yi Güvercinlik Ovası’nda önce darp etti, daha sonra eniştesine tecavüz ederek kamera ile kayıt etti. Tecavüze uğrayan 50 yaşındaki T.E ise polise giderek şikayette bulundu.

İLİŞKİYİ EŞ BAŞLATMIŞ

Şikayetin ardından Ö.Ç. ve karısı R.Ç. "Şiddet Tehdidi", "Cinsel Tecavüz", "Adam Kaçırma", "Soygun", "Darp" ve "Alıkoyma" suçlamaları ile tutukluluk talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme heyeti, gerekli delillerin toplanması için duruşmayı daha ileri bir tarihe erteledi.

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Faysal Güden, Zanlı R.Ç’nin mağdur T.E’ye 2014 yılının Eylül ayında aşk içerikli mesajlar atarak ilişkilerini başlattığını bildirdi.

ENİŞTEDEN FARKLI ZAMANLARDA PARA ALDI

T.E ve R.Ç arasındaki ilişkinin ocak ayına kadar devam ettiğini belirten Faysal Güden, yılbaşı yemeğinde zanlı Ö.Ç.’nin karısı R.Ç ile eniştesi T.E. arasındaki ilişkiyi öğrendiğini anlattı. Müfettiş Muavini Faysal Güden, Ö.Ç.’nin aylarca eniştesini, olayı başkasına anlatmaması yönünde silahla tehdit ederek üçe bölünmüş çekler halinde 15 bin TL para temin ettiğini belirtti.