Fatmagül'ün şişmesi geliyor

Zeki,çevik girişimci zihniyetFATMAGÜL'ÜN SUÇU NEdizisininyayınladığı haftanın hemen ertesinde tuhaf ürünleri piyasayasürmeye başlamıştı.. Ancak son piyasaya sürülen ürün OHA dedirtecek cinsten... Çünkü Fatmagül'ün şişme bebeğini üretmek için harekete geçtiler..

BU NASIL HABER
Şok Gazetesi'nde yer verilen haberde; patent başvurusu yapan şirket için "Patentini almak için başvuruda bulunan girişimciler, Fatmagül'e benzeyen şişme bebekler üretip piyasaya sürecekler. Böylece isteyen Fatmagül'e tecavüz bile edebilecek!" ifadeleri yer aldı.. Şok gazetesinin bu tavrı kadınları çileden çıkardı. Kadınların Medya İzleme Grubu (MEDİZ), medyayaçağrıda bulundu:Tecavüze Ortak Olmayın..

Radikal'den Pınar Öğünç, Şok gazetesinin haberini ve haberden yola çıkarak tecavüz kültürünü yazdı..

Öyle durumlar oluyor ki, o gazete kupürünü, televizyon haberini, her neyse yanınıza alıp herhangi bir ülkenin konsolosluğuna başvursanız, size sorgusuz sualsiz iltica hakkı verirler, bu ülkede yaşanamayacağına tereddütsüz onlar da ikna olur.

fatmagul_un_donu.jpeg‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı televizyon dizisinin peşinden gelen tecavüz temalı müstehcenliğin sonu gelmiyor, gelemiyor. Dizinin ilgili bölümü sonrası ‘Hangi tecavüz daha iyiydi?' karşılaştırmalarını duymak yeterince midemizi kaldırmamış gibi, aradan geçen haftalara rağmen bu insanlık dışı iştah kesilmiyor. Önce Habertürk gazetesi Fatmagül'ün ‘donunun çıktığı haberine yer verdi. Başına bir örtü bağlanmış Playboy tavşanı, bir erkek külodunun tam önüne basılarak altına ‘Fatmagül'ün suçu ne?' diye yazılmıştı.

TECAVÜZ SAHNESİNİN AŞAĞILIK KOMEDİSİ
Sonra Habertürk kanalında yayınlanan ‘Gölgede Muhabbet' isimli ‘parodi' programında bir grup gencin ustaları Ali Poyrazoğlu'na yeteneklerini sahneleyiş biçimine tanık olduk. Gençler Fatmagül'e tecavüz sahnesinin tek kelimeyle aşağılık bir komedisini yaparken seyirciler gerçekten gülmekten katılıyordu. Ne Poyrazoğlu "Bir dakika, ne oluyor burada?" dedi, ne konuk Nilgün Belgün.

sisme_fatmagul.jpeg

"İSTER TECAVÜZ ET İSTER KOYNUNA AL YAT"
Rezaletin şahikası dünkü Şok gazetesi haberi oldu. Bir şişme kadın ve Beren Saat fotoğrafına eşlik eden haber, Fatmagül'ün şişme bebeğini yapmak için harekete geçen girişimcilerden söz ediyordu. Hiçbir girişimci ismi verilmeyen haberde Şok editörleri ‘İster tecavüz et, ister koynuna al yat' tavsiyesinde bulunmuştu! Ve şöyle bitiyordu haber: "Patentini almak için başvuruda bulunan girişimciler, Fatmagül'e benzeyen şişme bebekler üretip piyasaya sürecekler. Böylece isteyen Fatmagül'e tecavüz bile edebilecek!"
Gerçekten yuh… Ötesini diyemiyor insan.

PINAR ÖĞÜNÇ/Radikal