Fenerbahçe'den fubol oynamayacağız açıklaması

f

Trabzon'da sarı-lacıvertli takımın otobüsüne yönelik saldırıyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe yönetimi, olay aydınlatılana kadar futbol oynama niyetinde olmadıklarını açıkladı.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, hiçbir şampiyonluğun bir candan önemli olmadığını, önemli olan unsurun bu sporun can güvenliği altında yapılması konusu olduğunu söyledi.

Aytöre devamında şunları söyledi:

"FUTBOL OYNAMA NİYETİNDE DEĞİLİZ"

"Yaşanan olay bizim açımızdan unutulmayacak bir olaydır. Bu olayda Fenerbahçe Spor Kulübü üstüne düşeni en iyi şekilde yapmıştır. Beklentimiz bu olayların takibinin aynı ciddiyetle sonlandırılmasıdır. Biz bu olay aydınlanana kadar futbol oynama niyetinde değiliz.

Fenerbahçe'den fubol oynamayacağız açıklaması İZLE

"FENERBAHÇE ÖZELİNDE CİDDİ BİR TERÖR EYLEMİ"

Bu konunun bir 3 Temmuz hesaplaşması haline getirmesini kendine varlık sebebi adledenler de var. Bu Türkiye'nin sorunudur. Bu Fenerbahçe özelinde, ciddi bir terör eylemidir. Camiaları, böyle bir toplumsal kutuplaşmanın parçası yapmamak için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe ayrımcılığını ve Fenerbahçe'ye karşı futbol faşizmini bir kenara bırakmamız lazım."