Gelinlikle broşür dağıtınca evlilik teklifi aldı
DHA

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde bir işyerinin reklam broşürlerini gelinlik giyerek dağıtan 19 yaşındaki Ümran Güzel 10 bin broşürü kısa sürede dağıttı.

Gelinlikle broşür dağıtınca evlilik teklifi aldı

ALDIĞI EVLİLİK TEKLİFLERİNİN SAYISINI HATIRLAMIYOR

İlginç teklifler aldığını söyleyen Ümran Güzel, "Gelinlik ile çalışırken bana, 'Hade gel evlenelim' diyenler de oldu, 'İstersen hemen nikah dairesine gidelim' diyenler de. Oğlu ve torunu ile evlenmemi isteyenler de vardı. Aldığım arkadaşlık tekliflerinin sayısını ise hatırlamıyorum" dedi.

Gelinlikle broşür dağıtınca evlilik teklifi aldı

Bandırma'da beyaz eşya ve mobilya satan bir işyeri, evlenen çiftler için ödemelerin vadesini uzun tutan kampanya başlattı. Bu kampanyanın tanıtım broşürlerinin yoldan geçenlere verilmesi için 250 TL ücretle Ümran Güzel görevlendirildi. Dikkat çekmek için gelinlik giyen Ümran Güzel, şehrin en işlek mevkisi olan İnönü Caddesi'nde 10 bin broşürü üç saat içerisinde dağıttı.

İLGİNÇ TEKLİFLERİ ANLATTI

Normal kıyafetleri giyse bu broşürleri 5 günde bitiremeyeceğini belirten Güzel, aldığı ilginç teklifleri şöyle anlattı: "Broşür uzattığım kişilerden, 'Gelinlik giydin nasıl olsa. Hade gel nikah dairesine gidelim' diyen de oldu, 'Hade gel evlenelim' diyenler de.

Gelinlikle broşür dağıtınca evlilik teklifi aldı

TEKLİFLERİ KİBARCA GERİ ÇEVİRDİ

Oğlu ve torunu ile evlenmem için ısrar edenler bile vardı. Aldığım arkadaşlık tekliflerinin sayısını ise hatırlamıyorum" Ümran Güzel bu tekliflerin bazılarını kibarca geri çevirdiğini, bir çoğunu ise duymazlıktan geldiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)