Hülya Avşar: Aşık olduğum adam gay çıktı - Foto Galeri

Hülya Avşar: Aşık olduğum adam gay çıktı - Foto Galeri

72. Koğuş'taki Fatma rolüyle dikkat çeken Hülya Avşar, Zaman gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Avşar'ın o açıklamaları:

"72. Koğuş'taki tecavüz sahnesini magazin basını elbette ki kullanacak. Seviyorum magazini. Ben magazin kadınıyım. Öyle geri planda durup entelektüel havaya bürünmeyi sevmiyorum. Entelektüellik değil, magazin gerçek"

Hülya Avşar fotoğrafları..

72 Koğuş filminden kareler..

HADIM YASASINI DESTEKLİYORUM

"Hadım yasasını destekliyorum. Hatta hadım sırasında bana aktif olarak görev verebilirler. Çok ağır cezacıyım."

"Hayatta her şeyin çözümü var. Bir tek ölüm dışında. Annemi kurtaramadım mesela. Annemin ölümüyle gelen dönem çok kötü geçti. O günlerde ağzıma aldığım her lokma kağıt gibi geliyordu."

AŞIK OLDUĞUM ADAM GAY ÇIKTI

"Zamanında elde edemediğim erkek oldu. Yunan şarkıcı Georgios Gerolimado'ya çok aşık olmuştum. Yunanistan'a bile gitmiştim. Georgios evine giderken kaldığım otelin önünden geçiyordu. Otelin karşısında kayalık vardı. Orada sabaha kadar bekledim geçecek diye. Birkaç kez de karşılaştık. Benimle hiç ilgilenmedi. Ağlayarak ayrılmıştım Yunanistan'dan. İstanbul'a döndükten sonra şarkılarını dinleyip aylarca ağladım. Sonra gay olduğunu öğrendim. Şok oldum tabii."

PARALARI BİTİRDİM

"Ben hiç terk edilmedim. Aldatılmak konusunda hatanın yüzde 60'ı bendeydi. Eski eşim Kaya ile ilgilenmedim, ona kadınlık yapmadım, evliliği bıraktım. Egomu söküp 'evli kadınım, kadınlık yapmalıyım' diyebilirdim. Kaya beni aldatmıştı. Bunun intikamını ona kadınlık yapmayarak aldım."

"Bundan sonra çalışmasam maddi anlamda hiçbir zararım olmaz. Ama mutluluğumu kaybederim. Sanki '72. Koğuş'tan para mı kazandım? Filmden aldığım paraları bir haftada bitirdim."

"Hedeflerini gerçekleştirmiş biri olarak hedeflerimin üzerinde oynuyorum artık. Tv, sinema, sahne yaptım. Evlendim, anne oldum, ayrıldım. Bundan sonra evlenmek ve ödül almak hedefim yok."

BAZEN ÇOK AĞLIYORUM

"Yaşlandığımı hissetmiyorum. Yaşlanmak 60'dan sonra oluyor. Yaşlanmak, yaş almak demek. Enerjiniz düşer, kendi kabuğunuza çekilmek istersiniz. İşte o zaman yaşlanmış olursunuz."

"2-3 çocuk daha yapabilirdim. Üst üste hamileliklerim oldu, ama doğurmadım."

"Ben güzelim derim, ama zekiyim demem. Çok fazla okuyan bir kadın değilim. Farkındalığım çok yüksektir benim."

"Beni sinirlendirdikleri zaman gıcık bir kadın oluyorum. Aslında herkes deli, normal insan yok. Siyasetçiler de buna dahil. Bazen öyle bin zırdeli oluyorum ki... Terfi edip rütbe alabilirim. Bir tek hunim eksik."

"Zaman zaman ağlıyorum. Annem aklıma geldiğinde, haberlerde canımı yakan bir şeyler gördüğümde dayanamıyorum. Hakkımın yendiğini hissettiğimde de hırsımdan ağlıyorum."